BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jom Borak

Saturday, February 28, 2009

Edit gambar

Hari ini aku belajar edit gambar secara online dengan ayah. Nama lamanwebnya ialah LoonaPix. Kawan-kawan yang nak mencuba, boleh le. Sangat menarik.


Inilah hasil edit gambar tu. Aku menjumpai gambar aku semasa kecil berumur lebih kurang 3 @ 4 tahun. Aku tak ingat dah. Cantik tak?

4 comments:

amira azlan said...

Siapa yang nak cubalah. Best tau.

Wiz_cofeecakes said...

tomei nyer cute

AFIF ZHAFRAN said...

bajet betullah minah ni tak tahan aku tengok muka die masa kecil,sakit mata(AFIF ZHAFRAN 6 JUJUR / SKTM 2009)

Diari Amirul said...

siapa lah yang tercengak dekat papan buat malu je.